Vi har gjort det kjempeenkelt å være med på vår årlige, storstilte dugnadsinnsats. Slik går du fram:

  • Ta kontakt med nærmeste Miljøtorg og registrer hvilken strand du/dere vil rydde. Her får man utdelt blanke strandryddesekker som brukes til å samle opp marint avfall.
  • Ønsker du å rydde i områder der det ikke er kjørbar vei (holmer, øyer, halvøyer, osv.), tar du kontakt med Iris på forhånd slik at vi får avtalt henting av avfallet. 
  • Sett sekkene ved nærmeste kjørbare vei når jobben er gjort, og meld fra til Iris Salten ved enten å trykke på knappen under, sende mail til kundesenter@iris-salten.no eller på telefon 75507550. Hva vi trenger av info ser du her.

Meld i fra når du er ferdig!

Enklere kan det ikke bli, så nå er det bare å sette igang!

 

10.000 kr til Årets strandrydder

I slutten av oktober hvert år kårer Iris Årets strandrydder. Prisen er på 10.000 kroner.
  ‒ Det er ikke nødvendigvis den velforening, skoleklasse, båtforening, vennegjeng eller enkeltperson som har ryddet mest som stikker av med prisen. Vi ser også på andre kriterier som engasjement i nærmiljøet, fellesskap og innsats over flere år når vi skal kåre Årets strandrydder.
 

Stort engasjement på Facebook

Iris utnevner også tre vinnere som sender inn bilder på Facebook og Instagram, der premien er 3.000 kroner til hver.
I år skal vi kåre en vinner i tre ulike kategoerier:

  • Blinkskudet
  • Barn som rydder
  • Rareste skrotfunn

Mange av våre vakre strender ligger som skjulte diamanter langs kysten. Ikke bare skal vi verne om dem ved å rydde, vi skal vise de fram i sosiale medier. Derfor oppfordrer vi alle til å ta bilder Legg bildet ut på Instagram og tagg det med #irissalten. Du kan også sende bildet til kundesenteret kundesenter@iris-salten.no

Lykke til md årets aksjon!