Iris Produksjon er i gang med et større prosjekt som skal utforske mulighetene for fjerne forurensing fra jord- og steinmasser som vi får inn på deponiet. 

Vi trenger din kompetanse for å utvikle oss videre

Det vi trenger er fersk kompetanse som kan tilføre sin fagkunnskap mens man er i et studieløp. Utfordringen vår ligger i hvordan vi i fremtiden skal rense jord- og steinmasser fra Bodø og omegn. Prosjektet spesielt viktig for prosjektet "Ny by - Ny flyplass" der store landområder skal flyttes og fylles ut for å utvikle Bodø Lufthavn og området rundt.

Hvilke kvalifikasjoner leter vi etter?

Vi leter etter deg som studerer til å bli sivilingeniør eller gjerne geologi - det hadde vært steinbra!

Du må være en fremoverlent og initiativrik person som evner å kjapt sette deg inn i ulike problemstillinger og analysere disse. Du er en type som tørr å utfordre eksiterende ideer og tankesett. I tillegg er det slik at du må være litt av en lesehest og kunne sluke rapporter rått. Det må også kunne forventes at du evner å håndtere en analyse av sikteprøver fra leverte masser i ny og ne.

Hva tilbyr vi deg?

Vi garanterer at du vil få en innholdsrik sommer hos oss. Vi har et arbeidsmiljø som er proppet med fagkompetanse, og er svært motiverte for å komme i gang med dette prosjektet? Vi tilbyr selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Vil du ha en relevant og lærerik sommerjobb?

Søknad med CV sendes til daglig leder i Iris Produksjon Harald Østbø: harald.ostbo@iris-salten.no
Frist for søknad er søndag 2.juni og oppstart er så snart du er ferdig med eksamen og klar for sommerens arbeidsoppgaver!