Som lærling hos Iris Produksjon vil du i løpet av to år få praktisk erfaring med mottakskontroll, kundeveiledning og behandling av ulike avfallstyper for å gjøre dem klar for videre gjenvinning.

Iris Produksjon håndterer alt avfall som kommer inn til anlegget på Vikan. Det vil si at du vil lære om alle typer avfall: alt fra den avfall som renovasjonsbilene henter hjemme hos husholdningene i Salten og til avfall som er veldig spesielt for akkurat den bedriften.

Du må ha lyst til å jobbe med praktiske oppgaver og være glad i å lære noe nytt. Det er selvsagt flott om du interesserer deg for avfall og miljø, men du trenger slettes ikke å kunne noe om dette før du tar fatt på oppgaver hos oss.

Du må ha fullført VG1 Tekonologi og Industrifag eller tilsvarende for å være kvalifisert som lærling i gjenvinningsfaget.

Vi kan tilby et godt og innholdsrikt lærlingeløp med gode veiledere og et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger og andre lærlinger.

Er du interessert?
Da sender du en enkel søknad der du skriver litt om deg og legger med en oversikt over arbeidserfaring og studiekompetanse til produksjonssjef Bjørn Tore, bjorn.tore.navjord@iris-salten.no.

Merk e-posten med "Søknad lærling gjenvinningsfaget"

Løpende søknadsfrist, vi ansetter når vi finner den riktige kandidaten.