Alle våre miljøtorg, utenom Bodø, selger hver sesong blomstermix så langt beholdningen rekker. Du laster på selv, og et hengerlass koster 187,50 kroner (inkludert mva). 

OBS! Kompostjorda vår er utrolig popluærer, og nå har vi ny forsyning klar på Vikan. På de øvrige Miljøtorgene er det lite nå, så det er lurt å ta kontakt med det enkelte Miljøtorg for nærmere informasjon. 

Bedrifter eller privatpersoner som ønsker større mengder tar kontakt med Iris Produksjon for nærmere avtale. 
Her finner du kontaktlista på ansatte. 
Alle Miljøtorg ligger under Iris Service. 

 

Hvordan lages blomstermixen?

Matavfallet fra husholdninger og næringslivskunder i Salten blir kompostert på anlegget til Iris Produksjon på Vikan. Dette er Nord-Norges største komposteringsanlegg.

Avfallet tilsettes kvernet trevirke for å tilføre luft i prosessen. Riktig temperatur sørger for at avfallet blir omdannet til jord. 

Siste ledd i prosessen er tilsetting av sand. Dette gjør at vi kan tilby innbyggerne i Salten en utmerked blomstermix som egner seg godt til anlegging av blomsterbed og plen. 

Vær oppmerksom på at det kan forekomme glassbiter i blomster-mixen, som skyldes at glass har havnet i matavfallet. 

Til høyre (under på mobil) finner du produktdatablad for blomster-mix om du ønsker å lese mer om innhold og bruk. Her går det fram at årets produkt er av beste kvalitet.