08_Viktig-ruteopplysning.jpg

HT Safe AS


Daglig leder:
 Otto Einar Johansen
Stiftet: 1988
Antall ansatte: 16
Eies av: Iris Salten IKS (73,35%), Hamarøy kommune (25,01%), Tysfjord kommune (1,64%) 

HT Safe har sitt hovedkontor på Oppeid i Hamarøy i nye, moderne og tilpassede lokaler. Selskapet har i tillegg en avdeling på Vensmoen i Saltdal der det i dag jobber tre medarbeidere.

Slagord til HT Safe er "ALLTID TILGJENGELIG". I 2013 ble det oppfylt for enda flere kunder.

HT Safe AS er landets eldste døgnbemannede bedrift innen helsefaglig mottak av trygghetsalarmer, legevaktsformidling, sentralbordtjenester, og er i dag landets største aktør på 177 ruteopplysning. 
Selskapet besvarer i dag 177 Ruteopplysningen for fem fylker: Finnmark, Troms, Nordland, Nord-Trøndelag og Sogn og Fjordane.

Det helsefaglige alarmmottaket betjener 5000 trygghetsalarmbrukere i 40 kommuner over hele landet. I tillegg har HT Safe legevaktsformidling for kommunene Hamarøy, Tysfjord og Ibestad.

HT Safe leverer også sentralbordtjenester til Hamarøy kommune og mer enn 20 andre bedrifter.
Selskapet betjener også sikkerhetsalarmer på oppdrettsanlegg.

Velferdsteknologi er blitt et satsningsområde for alle kommuner som vil gi bedre service til eldre som bor hjemme. HT Safe vil være en aktiv samarbeidspartner for kommunene i denne satsningen. I 2013 etablerte HT Safe mottak av GPS alarmer, som vil være til hjelp spesielt for demente. Selskapet kan nå hjelpe pårørende til finne fram til alarmbrukere som har forlatt sitt hjem.

Som følge av flere langtidssykemeldte ble sykefraværet i 2013 totalt på 11,2 %, men korttidssykefraværet var på akseptable 1,3 %.  Sykefraværet i 2012 var 6,6 %.
Nye kunder har gitt 14,9 % omsetningsvekst til NOK 8,7 mill i 2013. Driftskostnadene ble redusert med 10,8 % gjennom økt effektivitet og kostnadsbevisste innkjøp. Dette gjør at HT Safe i 2013 fikk sitt beste driftsresultat noensinne.

 

 

 

 


 

NOKKELTALL_HT-Safe.png