2015_Iris-Produksjon.png

Iris Produksjon AS


Daglig leder:
 Fredrik Korpe 
Stiftet: 2006
Antall ansatte: 19
Eier: Norsk Fiskeriretur AS (40,45%), Rekom AS (4,45%)  

2015 har vært et godt år for Iris Produksjon. Hovedårsaken til det gode resultet er store avfallsmengder inn til Vikan, som er blitt godt håndtert av dyktige medarbeidere.

Det største bidraget kommer fra mottak av rene og forurensede masser. Vi har i 2015 mottatt over 100.000 tonn med rene masser.
Vi har hatt en sterk økning i mottak av trevirke, og sendt over 10.000 tonn til forbrenning.

Av restavfallet har rundt 10.000 tonn blitt sendt med tog fra Bodø til Trondheim. Også husholdningsplasten har gått med tog fra Salten til Sverige og Tyskland.
At vi har sendt over 20.000 tonn avfall med båt eller tog, betyr at trafikken på veiene er reduksert med pmlag 750 vogntog de siste tre årene. 

Det har i 2015 vært høy byggeaktivitet på Vikan. Nytt bygg for farlig avfall sto ferdig i mai, og utvidelse av papirsorteringsanlegget ble ferdigstilt i juli. De involverte har gjort en solid innsats for å drive produksjon i byggeperioden.

Nytt mottak for trevirke og hageavfall ved terminalområdet er ferdigstilt, slik at det nå er tryggere å få levert dette uten å kjøre ned på produksjonsområdet. Alle disse byggeaktivitetene har påvirket driften, men med løsningsorienterte medarbeidere har dette gått veldig bra.

Iris Produksjon har i 2015 styrket administrasjonen med en person innenfor marked, slik at vi til enhver tid skal ha de beste løsningene og avtalene for avfallet.

Som eier følger Iris Produksjon stolt utviklingen i Nofir som fortsetter å vokse i Norge og i Europa!

Selskapets visjon: Nord-Norges fremste produksjonsbedrift på resirkulering av avfall.
Selskapets forretningsidé: Vi skal motta, behandle og avsette avfall med effektive og nyskapende løsninger for kunden.
Selskapets verdier: Raus, Effektiv og Nyskapende.

Under fanen Avfall og miljø kan du lese mer om mottak, bearbeiding og avsetning av vårt avfall.

 

2015_NOKKELTALL_Iris-Produksjon.png