2014_arsmelding_HT-Safe.jpg

HT Safe AS


Daglig leder:
 Otto Einar Johansen
Stiftet: 1988
Antall ansatte: 15
Eies av: Iris Salten IKS (73,35%), Hamarøy kommune (25,01%), Tysfjord kommune (1,64%) 

HT Safe har sitt hovedkontor på Oppeid i Hamarøy i nye, moderne og tilpassede lokaler. Vi har i tillegg en avdeling på Vensmoen i Saltdal der det i dag jobber to medarbeidere. Vi leverer sentralbordtjenester, ruteopplysning, legevaktformidling og helsefaglig alarmmottak til 70 forskjellige bedrifter, kommuner og fylkeskommuner.

Vårt slagord er: «ALLTID TILGJENGELIG» - gjennom våre sentralbordtjenester gjør vi kundene «ALLTID TILGJENGELIG», og gjennom vårt døgnåpne helsefaglige alarmmottak er vi «ALLTID TILGJENGELIG» og leverer trygghet til våre 5000 trygghetsalarmbrukere.

HT Safe AS er landets eldste døgnbemannede bedrift innen helsefaglig mottak av trygghetsalarmer, legevaktsformidling, sentralbordtjenester og vi er i dag landets største aktør på 177 ruteopplysning. HT Safe besvarer 177 Ruteopplysningen for fire fylker: Finnmark, Nordland, Nord-Trøndelag og Sogn og Fjordane.

Vårt helsefaglige alarmmottak betjener 5000 trygghetsalarmbrukere i 40 kommuner over hele landet. Vi har legevaktsformidling for kommunene Hamarøy, Tysfjord og Ibestad, og vi leverer sentralbordtjenester til Hamarøy kommune og til mer enn 20 andre bedrifter.
Selskapet betjener også sikkerhetsalarmer på oppdrettsanlegg.

Gjennom 2014 har flere bedrifter oppdaget verdien av å benytte våre sentralbordtjenester – både innenfor vanlig åpningstid og ved betjening av vakttelefon gjennom hele døgnet. Omsetningen for dette forretningsområdet har økt med 40 % gjennom 2014.

Velferdsteknologi er et satsningsområde for alle kommuner som vil gi bedre service til eldre som bor hjemme. Innføringen av teknologien er bare så vidt begynt - HT Safe vil være en aktiv samarbeidspartner for kommunene i denne satsningen, og vi er derfor i gang med testing av neste generasjon alarmmottak som kan motta mer informasjon fra brukeren.
Arbeidsmiljøet i HT Safe er veldig godt. Korttidssykefraværet i 2014 endte på 1,0 %, mens vi hadde langtidssykefravær på 9,2 %.

Omsetningen ble i 2014 på 10,4 mill.

 

 

 

 

 


 

2014_NOKKELTALL_HT-Safe.png