04_Sikker-transport.jpg

Retura Iris AS


Daglig leder: 
Anders Tverbakk 
Stiftet:  2001
Antall ansatte:  18
Eier: Retura Norge AS (4,33 %) 

2013 har vært ett år med stabil drift og fokus på forbedringsarbeid. Vi har overtatt ansvaret for de sentrale Retura-avtalene i Finnmark, noe som har gitt oss et godt bidrag til økt omsetning. Vi har hatt en total omsetningsøkning på 7,5 prosent.

Vi har etablert tilbud for henting av farlig avfall (stykkgods) fra våre kunder, og på bakgrunn av dette hatt mye fokus på utdanning av personell og tilpassing av transportutstyr.

Retura Iris har også i 2013 hatt stort fokus på å annonsere containerløsninger mot privatmarkedet, noe som har gitt solid økning i utleie.

Selskapets visjon: Ditt avfall – vår jobb  
Selskapets forretningsidé: Vi leverer helhetlige avfallsløsninger til folk og bedrifter i Nord-Norge.
Selskapets verdier: Solid, effektiv og nyskapende

Retura Iris AS er et kommersielt selskap eid av Iris Salten IKS, og tilbyr avfallsløsninger til næringslivet i Nord-Norge. Hovedmarkedsområde er Salten. Selskapet eier det meste av oppsamlingsmateriell som står hos næringslivskundene i Salten, og innsamling av avfall skjer både i egen regi, og ved hjelp av innleide transportører. Behandling av avfall og fellestjenester kjøpes av konsernet.

Retura Iris hadde fire ulykker med personskader i 2012. En av disse var alvorlig og resulterte i sykefravær på 20 dager.

NOKKELTALL_Retura-Iris.png