Nye tømmedager i 2022

Det blir endringer av hentedager for mange i 2022. Dette gjelder spesielt i Bodø der de fleste får ny hentedag for matavfallet. Men for noen vil også andre avfallstyper bli hentet på andre dager enn tidligere. Dette gjelder spesielt glass- og metallemballasje og plastsekken.

Driftsmeldinger

  • Ikke mottak av gjenbruksvarer mandag 17.januar

    Som følge av sykdom er ikke Egna tilstedet på miljøtorg Vikan for å ta imot brukte møbler og interør. Du kan levere varer direkte til Egna på Bodø Storsenter.

Iris-appen

Iris-appen er lastet ned over 32.000 ganger. Det betyr at mange av husholdningene i Salten bruker appen for å bli varslet når dunken skal tømmes og for å få oversikt over åpningstidene på Miljøtorgene.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Iris Salten bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Vi benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer