Driftsmeldinger

  • Forvirring knyttet til faktura

    Noen av våre kunder har kontaktet oss fordi det er blitt endring i hvem som mottar faktura på renovasjon på deres eiendom. Her finner du svaret på hvorfor.

  • Miljøtorg Tømmernes er stengt lørdag 1.oktober

    Vi er nødt til å holde miljøtorget på Tømmernes stengt som følge av bemanningsutfordringer. Vi beklager ulempen dette medfører.

Iris-appen

Iris-appen er lastet ned over 32.000 ganger. Det betyr at mange av husholdningene i Salten bruker appen for å bli varslet når dunken skal tømmes og for å få oversikt over åpningstidene på Miljøtorgene.

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

Iris Salten bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Vi benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer